Blog

Back to blog

Shutters in een kasteel

Er was eens een loft en een interieurontwerpster die deze loft omtoverde tot een waar kasteel…

Dit klinkt als een sprookje, maar dat is allesbehalve het geval. Deze loft bestaat namelijk écht! Je kunt ‘m bewonderen in de originele Sigarenfabriek te Utrecht. De loft, beter bekend als Churchill loft, is door interieurontwerpster Petra Postmus omgetoverd tot een luxury guesthouse in koninklijke sferen. Hierbij kunnen JASNO shutters natuurlijk niet ontbreken!

Anders dan anders

Wat direct opvalt is dat de Churchill loft een compleet andere uitstraling heeft dan de standaard moderne industriële lofts. Het is namelijk ingericht in een klassieke Engelse stijl met een Franse touch. Interieurontwerpster Petra haalt haar inspiratie dan ook uit het tijdperk van de Franse koningin Marie Antoinette (18e eeuw), waar paars en groen veelgebruikte kleuren zijn in het interieur. Haar doel is om bij ieder project een uniek kasteel te creëren wat teruggaat in de tijd, maar waar altijd een moderne touch in verwerkt zit. In dit geval is dat de raamdecoratie van JASNO. De ramen van deze prachtige loft zijn namelijk bekleed met JASNO Primewood shutters in het zwart, silent view bediening (zonder bedieningsstokje) en een lamelbreedte van 63 mm. 

De zwarte shutters steken prachtig af tegen de groene muur en vormen samen met de overige zwarte meubels een schitterende eenheid. JASNO shutters hebben verborgen scharnieren wat de raambekleding net als de rest van het interieur een strakke uitstraling geeft.

Leuk weetje: De Churchill loft is gebruikt als filmlocatie met de échte Sinterklaas. De Goedheiligman houdt van een klassiek, warm en knus interieur, wat de Churchill loft uitermate geschikt maakt voor Sint-opnames.

Foto's: Denise Keus

shutters loft utrecht