Blog

Back to blog

JASNO sponsort Santa Run Rotary Eersel

Sfeervolle lampjes, kerstbomen en vuurkorven. Het centrum van het Brabantse dorp Eersel, waar het hoofdkantoor van JASNO is gevestigd, maakt zich op voor de feestdagen. Kerstmannen kunnen hier niet bij ontbreken. Daarom organiseert de Rotary op zaterdag 9 december een Santa Run door de straten van Eersel. De opbrengst van dit evenement gaat naar goede doelen, waaronder De Nierstichting, Wens Ambulance Brabant en de lokale sportverenigingen. JASNO draagt haar steentje bij als een van de sponsoren voor het goede doel. 

Wie is de snelste?

Na een muzikale warming-up onder leiding van een aantal enthousiaste instructeurs klinkt deze avond om 17.30 uur het startsein van het begin van een sfeervolle run. Het gaat er niet om wie de route van 2300 m als snelste aflegt, maar alle deelnemers moeten wel vóór 20.00 uur de finishlijn zijn gepasseerd. 

Aan sfeer geen gebrek 

De winkeliers houden de deuren van hun winkel geopend en zorgen voor aankleding van de route. Met diverse kraampjes is er voor ieder wat wils. De run eindigt met een feestelijke afsluiting op de markt waarbij de opbrengst voor de goede doelen bekend wordt gemaakt. 

Maak kans op een startbewijs

Loop jij ook mee? JASNO geeft een aantal startnummers weg, inclusief kerstmanpak! Stuur ons een mail en vraag een startbewijs aan. Reageer snel want op = op.

 

Neem voor meer informatie een kijkje op de website Santa Run Rotary Eersel.

 

 

JASNO sponsort Santa Run Rotary Eersel 9 december 2017