Blog

Back to blog

Directeuren JASNO sprekers op symposium afscheid burgemeester Eersel

Een tijdje geleden stapte Anja Thijs – Rademakers, de toenmalige burgemeester van Eersel, onze showroom binnen. Haar bezoek bleef niet enkel bij het bewonderen van onze raamdecoratieproducten. Ze kwam de directeur eigenaren van JASNO, Jeroen Hermans en Simon Sants, uitnodigen om te spreken op het symposium tijdens haar afscheid. Na 9 jaar het hoofd te zijn geweest van de gemeente Eersel is het tijd voor haar pensioen. 


Op 12 september jl. vond de afscheidsceremonie plaats. Het mini symposium met de titel “De weg naar succes” maakte onderdeel uit van het programma. De door de burgemeester uitgenodigde sprekers hadden stuk voor stuk bewezen de weg naar succes te hebben gevonden. Tussen namen als Wim van der Leegte van de VDL groep, Cor van de Ven van Vencomatic groep en Jan Mengelers van TU/e stonden ook Jeroen en Simon van JASNO. Wat een mooi compliment!

Foto: Max Kneefel -  Jeroen & Simon van JASNO tijdens afscheid burgemeester
Jeroen & Simon de directeuren van JASNO met oude burgemeester Eersel

BOV trofee

Het succes van Jeroen Hermans en Simon Sants werd eerder ook al opgemerkt. In 2013 werden zij verkozen tot winnaar van de Beste Ondernemers Visie (BOV) trofee, regio Eindhoven en De Kempen. De jury beschreef de winnaars als volgt: “Ze hebben visie, ze tonen lef, ze weten van aanpakken en grijpen kansen op het juiste moment. Dat is ondernemen.” Uiteraard werd aan het winnen van deze trofee ook uitgebreid aandacht besteed tijdens het symposium.

Foto: Max Kneefel -  Jeroen & Simon van JASNO tijdens afscheid burgemeester
Foto: Max Kneefel -  Jeroen & Simon van JASNO tijdens afscheid burgemeester

Van voorbereiding naar symposium

Bij deelname aan een symposium is een goede voorbereiding niet overbodig. Met een aantal aangeleverde vragen gingen de heren aan de slag. Goed voorbereid stapten zij het podium op. 

De presentatie werd deze dag verzorgd door Karin Bruers. Maar zoals je al van een cabaretière  kan verwachten liep alles net even anders. Karin hield zich totaal niet aan de vragen en maakte er een mooie act van. Jeroen en Simon haakten hier goed op in en maakten er samen met de andere sprekers een geslaagd symposium van.

 

Fotografie: Max Kneefel

Directeuren JASNO sprekers op symposium afscheid burgemeester Eersel