Blog

Back to blog

Vtwonen styliste Fietje combineert er op los met shutters en houten jaloezieën

Marjon & Elze combineerden hun woonsmaken tot één geheel, maar waren erg ongelukkig met het resultaat. Gelukkig schoot styliste Fietje samen met het vtwonen team te hulp. Met o.a. een vintage kast en diverse strak witte elementen kreeg het interieur een prachtige metamorfose en werden Marjon & Else weer verliefd op hun huis. 

Bijzondere lichtinval

De gordijnen en vouwgordijnen pasten niet meer in het plaatje, daarom onderging ook de raamdecoratie een re-styling. Het oog van styliste Fietje was gevallen op onze houten jaloezieën, waar ze in eerste instantie alle ramen in de woonkamer mee wilde bekleden. Houten jaloezieën zijn prachtig voor vaste ramen, maar door het pakket wat je overhoudt wanneer je ze optrekt minder geschikt voor openslaande deuren. 

De vouwgordijnen maakten plaats voor houten jaloezieën (blinds) en de gordijnen werden vervangen door shutters op een railsysteem. De uitstraling van deze houten raambekledingsproducten past in vrijwel iedere interieurstijl en is daarmee ideaal voor het combineren van meerdere stijlen in één ruimte. De nieuwe raambekleding geeft het huis niet alleen een andere uitstraling, ook het zonlicht wat tussen de lamellen door de kamer binnen schijnt zorgt voor een bijzonder effect. Kortom, de raambekleding maakt het nieuwe interieur helemaal af. 

Shutters maken de metamorfose compleet in vtwonen weer verliefd op je huis
Blinds en shutters in vtwonen weer verliefd op je huis

Combineer maar raak

Rust in je kamer door alle raampartijen van dezelfde raambekleding te voorzien? Fietje laat zien dat je deze rust ook kunt creëren door naar het totaal plaatje te kijken en verschillende raamdecoratieproducten in een ruimte kunt plaatsen. De kleuren collecties van onze producten zijn hier op afgestemd. Zo zijn onze houten jaloezieën in dezelfde kleuren leverbaar als onze shutters en zijn de swings en folds beide leverbaar in zes kleuren geweven papier.

 

Deze aflevering gemist? Hier kijk je ‘m terug.

Kijk voor nieuwe afleveringen van vtwonen – weer verliefd op je huis! iedere zondag om 19.30 uur naar SBS6.

JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis
JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis
JASNO shutters en blinds in vtwonen weer verliefd op je huis
Shutters en blinds ofwel houten jaloezieën gecombineerd bij vtwonen