Blog

Back to blog

Vtwonen maakt verbouwing compleet met JASNO raamdecoratie

Verbouwen of verhuizen? Sara en Koen worden het er maar niet over eens. Vtwonen helpt ze een handje. Terwijl Sara en Koen gaan proefwonen in hun droomhuis gaat het vtwonen team aan de slag met het verbouwen van hun huidige woning. Nieuwe frisse raambekleding maakt het plaatje compleet. Benieuwd naar het eindresultaat en de uiteindelijke keuze? Kijk dan woensdag 20 december om 21.30 uur op NET5 naar vtwonen – verbouwen of verhuizen?

Toe aan vernieuwing

Na hun studententijd trokken Sara en Koen in een dubbele bovenwoning in Den Haag. Hier wonen ze nu ongeveer 6 jaar. Inmiddels is het gezin uitgebreid met een dochtertje van 13 maanden en zijn hun woonwensen veranderd. De keuken is erg klein en willen ze betrekken bij de eethoek, maar hoe? Sara ziet veel potentie in de huidige woning, terwijl Koen graag een kant en klaar huis binnen stapt. Passen ze de huidige jaren '30 woning aan naar hun nieuwe woonwensen, of is het tijd voor de stap naar een groter en moderner huis?  

JASNO in vtwonen verbouwen of verhuizen - Den Haag (voor)
JASNO in vtwonen verbouwen of verhuizen - Den Haag (voor)

Natuurlijk licht

Privacy en de mogelijkheid om de lichtinval aan te passen maken van een huis een thuis. Door de raambekleding af te stemmen op de functies van de raampartij en de uitstraling van het interieur wordt raamdecoratie één met de woning. Combineer verschillende producten met elkaar en laat materialen terug komen in dezelfde ruimte. Zo ontstaan prachtige interieurs.

Benieuwd welke keuzes vtwonen styliste Eva maakt voor deze woning? Kijk dan woensdag 20 december om 21.30 uur op NET 5 naar vtwonen – verbouwen of verhuizen. 

JASNO folds, vouwgordijnen van geweven papier en houten latten
JASNO shutters op een rond raam
JASNO raambekleding in vtwonen verbouwen of verhuizen seizoen 2