Blog

Back to blog

Vtwonen laat zien wat JASNO folds met de akoestiek kunnen doen

In een grote woonkamer, een kaal huis, een woning met veel beton en metaal of een woning met hoge plafonds, kan het galmen. De akoestiek in huis is op verschillende manieren te verbeteren. In aflevering 10 van vtwonen – weer verliefd op je huis verbeterde stylist Frans de akoestiek onder andere door het isolerende effect van de ramen te verbeteren met raambekleding.

Weer verliefd

Door omstandigheden kwamen Ernst & Anouck er niet aan toe om de verbouwing van hun huis af te ronden met het inrichten van een warm en gezellig interieur. Hierbij kon onze raamdecoratie niet ontbreken. 

Frans koos ervoor om zowel aan de voor- als de achterzijde van de woonkamer grijze folds te hangen. Deze op maat gemaakte vouwgordijnen zijn gemaakt van geweven papier in combinatie met houten latten. Deze natuurlijke materialen geven een warme uitstraling aan het vouwgordijn. Door de dikte van de stof dragen vouwgordijnen tevens bij aan een verbetering van de akoestiek. 

Vouwgordijnen Folds in Simply Grey in vtwonen
JASNO folds in vtwonen weer verliefd op je huis

Next

Dit was alweer de laatste aflevering van vtwonen - weer verliefd op je huis.  Kun jij er ook geen genoeg van krijgen? Kijk hier alle afleveringen nog een keer terug.

Gelukkig hoeven we vtwonen niet lang te missen. Woensdag gaat namelijk het tweede seizoen van vtwonen – verbouwen of verhuizen van start. Ook hierin zullen inspirerende verbouwingen worden getoond waarbij onze raamdecoratie zorgt voor de finishing touch. 

Kijk jij ook? Woensdagavond 21.30 uur NET 5.  

JASNO folds ofwel vouwgordijnen in vtwonen weer verliefd op je huis
JASNO folds in vtwonen weer verliefd op je huis
JASNO vouwgordijnen in vtwonen weer verliefd op je huis
JASNO folds ofwel vouwgordijnen in vtwonen weer verliefd op je huis