Blog

Back to blog

Vtwonen laat zien dat het kan, shutters voor hoge ramen

Het nieuwe seizoen van vtwonen weer verliefd op je huis ging met een hoogtepunt van start. Marianne koos namelijk voor shutters van maar liefst 7 meter hoog. 

Na een rollercoaster aan gebeurtenissen zijn Rob en Leonie toe aan een positieve wending: een mooi, gezellig  en warm huis waar ze gelukkig samen verder kunnen leven. Laat dat maar aan Marianne over! 

 
Utrecht vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 7
Utrecht vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 7

 

Raambekleding voor hoge ramen

De 7 meter hoge raampartij is een plaatje om te zien. Maar hoe houd je de warmte van de zon buiten, zorg je voor voldoende privacy en creëer je een gezellige sfeer? Daar kan raambekleding niet bij ontbreken. Wel is raamdecoratie vaak gebonden aan maximale hoogte en breedte maten en is de keuze voor gordijnen snel gemaakt. Maar wil je het karakter van het raam niet verbergen? Dan zijn er zeker meer mogelijkheden. Zoals Marianne laat zien, shutters bijvoorbeeld!

Doordat de lamellen van shutters verstelbaar zijn kan gemakkelijk worden bepaald hoeveel zon en licht er binnenvalt. Een voordeel van hoge ramen is dat er meerdere shutterpanelen boven elkaar worden geplaatst en niet alle lamellen in dezelfde stand hoeven te staan. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om via het bovenste gedeelte licht binnen te laten vallen terwijl de onderste lamellen gesloten blijven om te kunnen genieten van je privacy. Lees hier meer over raambekleding voor hoge ramen.

Shutters zijn ideaal voor hoge ramen
7 meter hoge shutters Utrecht vtwonen weer verliefd op je huis
Shutters op hoge ramen vtwonen seizoen 7 aflever 1

Kijk vtwonen weer verliefd op je huis! terug

De aflevering vtwonen weer verliefd op je huis met de hoge shutters erin gemist? Kijk de uitzending hier terug.  Of kijk woensdag om 15.00 uur naar de herhaling op SBS6.

Vtwonen weer verliefd op je huis! is iedere zondag om 19.30 uur te zien op SBS6.

JASNO shutters in aflevering 1 seizoen 7 vtwonen weer verliefd op je huis