Blog

Back to blog

Vouwgordijnen en verticale lamellen in de hoofdrol bij vtwonen

Gisteren zorgde vtwonen stylist Marianne Luning weer voor een schitterende metamorfose.
In deze aflevering zagen we Sjoerd en Cassandra, die samen met hun twee zoontjes sinds vijf jaar in een nieuwbouwhuis in Veenendaal wonen.
Toen Sjoerd en Cassandra hun baan kwijt raakte was er weinig budget voor de inrichting van hun droomhuis. Nu er weer mogelijkheden zijn, stuiten ze op een ander probleem: Hij houdt van strak en industrieel, zij van romantisch met planten. Toch is het vtwonen stylist Marianne gelukt om van dit huis een knusse woning te maken!

Kijk vtwonen weer verliefd op je huis! terug
De aflevering vtwonen weer verliefd op je huis met onze folds en swings erin gemist? Kijk de uitzending hier terug

De JASNO kleurkeuze van de vtwonen stylist
Stylist Marianne koos de JASNO kleur pure linen voor de vouwgordijnen in de woonkamer ramen, met houten latten erop in JASNO kleur dark teak. Deze beige kleur vouwgordijn met donkere houten lat erop zorgt voor een natuurlijke uitstraling die bij veel interieurstijlen past. Voor de swings in de keuken koos ze voor hetzelfde materiaal als de folds (namelijk geweven papier) maar tóch een andere JASNO kleur. Een aangename verrassing, twee verschillende kleuren en raamdecoratie producten op de benedenverdieping. Marianne vertelde presentator Viktor Brand al dat lamellen weer kunnen vandaag de dag! De verticale lamellen van JASNO zijn ook behoorlijk anders dan de ‘ouderwetse’ lamellen. Met een bedieningsketting worden de lamellen om en om in beweging gebracht wat een mooi 3D effect geeft. Zo lijkt het soms net een plissé gordijn maar dan verticaal.

5 vragen aan stylist Marianne Luning
Stylist Marianne Luning maakt graag mensen blij met haar werk. Helemaal geknipt voor de mooiste vtwonen metamorfoses dus. Waar Marianne zélf blij van wordt, lees je hier.

 

vtwonen tv JASNO design vouwgordijnen