Blog

Back to blog

Vijftig tinten wit interieur: vtwonen schiet te hulp

Ruud en Ingrid zijn 28 jaar getrouwd en wonen al die tijd in dezelfde eengezinswoning in Heemskerk. Nu enkel nog de jongste van hun drie dochters thuis woont, vinden ze het hoog tijd om de woonkamer een make-over te geven. Deze bestaat nu vooral uit een hoop verschillende wittinten en als het aan Ingrid ligt, blijft dat ook zo.

Smaakverschil

Een 'kleine' bijkomstigheid is dat Ruud het hier niet helemaal mee eens is. Hij houdt van een industrieel interieur met stevige materialen. Ruud vindt bovendien dat Ingrid te veel spullen heeft staan en ziet liever een rustiger interieur. Voor hem geldt: less is more.

Bovendien wil het stel de ruimte helemaal anders indelen. Maar hoe precies, dát weten ze niet. De vele ramen en deuren maken het lastig om een andere zithoek te creëren. De keuken is eigenlijk ook niet meer helemaal naar wens.

Kortom: de ideale klus voor vtwonen styliste Eva van de Ven! Zij gaat de uitdaging aan om de stijlen van Ruud en Ingrid te combineren. Benieuwd voor welke raamdecoratie van JASNO zij kiest voor deze make-over?

Kijk dan a.s. zondag 31 mei om 19:30 uur naar SBS6!

Vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 11 woonkamer Heemskerk
vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 11 keuken Heemskerk
vtwonen weer verliefd op je huis Heemskerk seizoen 11