Blog

Back to blog

Terugblik op aflevering 1 vtwonen - weer verliefd op je huis

Het is alweer voorbij, de eerste aflevering van vtwonen 'weer verliefd op je huis'! Vandaag ging vtwonen stylist Frans Uyterlinde naar Huizen naar Chantal en Marc. Ze wonen samen met hun dochters Lotte en Veerle in een eengezinswoning. Een fijn huis, maar met het interieur zijn ze niet blij. Nu de meiden ouder zijn, is tijd voor een nieuwe fase én een nieuw, fris interieur. Zij hield van romantisch en landelijk, hij juist van industrieel en strak. Eén ding was al gelijk zeker; de tuinstoelen die al anderhalf jaar om de eettafel staan, verdwijnen per direct uit huis.

Nieuwe inrichting met JASNO blinds
De nieuwe inrichting is fris, fleurig en past prachtig bij de wensen van het stel. De blinds van JASNO staan in dit interieur heel mooi. Er is gekozen blinds met ladderkoord. Het voordeel van ladderkoord is dat de touwtjes van de jaloezieën dan achter de lamellen langs lopen in plaats van er dóórheen, hierdoor krijg je een betere afsluiting en een mooie strakke blind.

Openslaande deuren
De houten jaloezieën zijn een perfecte oplossing bij openslaande deuren naar buiten: doordat je de lamellen optrekt, kun je onder het pakket doorlopen! Ben je enthousiast geworden over deze mogelijkheid, maar heb je naar binnengaande openslaande deuren? Dan kan het ook, de blinds zouden dan bóven de deur bevestigd moeten worden, zodat het opgetrokken pakket boven de deur komt te hangen.

 

Aflevering terugkijken? Kijk hier!

JASNO houten jaloezieën bij tvprogramma vtwonen weer verliefd op je huis