Blog

Back to blog

Shutters en blinds maken de verbouwing af

Een nieuw interieur maakt een verbouwing helemaal af. Raamdecoratie kan daar niet bij ontbreken. Zo liet styliste Eva van de Ven in aflevering 5 van het tv programma vtwonen – verbouwen of verhuizen zien hoe de combinatie van shutters & blinds de woonkamer compleet maakt. Ze koos ervoor om shutters te plaatsen voor de openslaande deuren en blinds voor de andere ramen. 

JASNO blinds in keuken vtwonen verbouwen of verhuizen Schagen
JASNO shutters voor openslaande deuren in vtwonen verbouwen of verhuizen Schagen

Stoere kleur

Wit en crèmetinten zijn veel gekozen shutterkleuren. De witte lamellen reflecteren het zonlicht en zorgen voor veel lichtinval. Ook is deze kleur vrijwel overal mee te combineren. Handig als je in de zomer geniet van vrolijke kleuren in huis en in de winter je interieur omtovert tot een warm en knus geheel met natuurlijke tinten. 

Maar er is meer mogelijk. De kleurencollectie van onze shutters en blinds bevat naast de vele wittinten ook bruin-, zwart- en grijstinten. Met een stoere donkere kleur leg je nog meer nadruk op een raampartij. Dit was nou net wat vtwonen styliste Eva voor ogen had. 

JASNO shutters en blinds in vtwonen verbouwen of verhuizen
JASNO shutters in vtwonen verbouwen of verhuizen

Combineren

Primewood shutters en houten jaloezieën worden allebei gemaakt van hout. Maar ze hebben meer gelijkenissen. De kleurencollecties van deze producten zijn namelijk op elkaar afgestemd. Hierdoor zijn shutters en houten jaloezieën perfect met elkaar te combineren in dezelfde ruimte en kan de raambekleding keuze perfect worden afgestemd op de functies van het raam.

Aflevering gemist? Kijk het hier terug.

JASNO shutters en houten jaloezieën in vtwonen verbouwen of verhuizen