Blog

Back to blog

Overal shutters in vtwonen – verbouwen of verhuizen

Shutters in de erker, in de serre en zelfs tegen het serredak. Niets is vtwonen stylist Frans Uyterlinde te gek. Hij toverde de woning van Mariëtte en Peter helemaal om in het tv programma vtwonen – verbouwen of verhuizen. Met een prachtig geheel als resultaat. 

Serre

Frans is erg gecharmeerd van onze shutters en plaatste ze dan ook over heel de benedenverdieping. Niet alleen de uitstraling, maar ook de functionaliteiten van deze raamdecoratie passen perfect bij deze woning. De shutters in de serre zijn geplaatst op een railsysteem. Ze weren felle zonnestralen en zorgen voor privacy, maar zijn ook opzij te plaatsen om van het uitzicht te genieten.

Ook het dak van de serre is voorzien van shutters. Met de lamellen open komt er een oase van licht de ruimte binnen, wat prachtige effecten geeft. In de winter houden gesloten lamellen de warmte binnen en in de zomer laten ze juist de warmte buiten.

Prachtige serre en serredak met JASNO shutters in vtwonen verbouwen of verhuizen
JASNO shutters in vtwonen verbouwen of verhuizen seizoen 2

Erker

Iedere erker is uniek. Kijk maar eens om je heen. Er zijn vele verschillende soorten en maten. Lastig bij het vinden van geschikte raambekleding zou je denken. Met shutters is niets minder waar. Onze shutters worden namelijk altijd op maat gemaakt. Hierdoor passen ze perfect in iedere erker of andere raampartij.

Shutters van JASNO in een erker in vtwonen verbouwen of verhuizen
Shutters van JASNO in een erker in vtwonen verbouwen of verhuizen

Een geheel

Er zit een flinke woonkamer tussen de shutters in de erker en de shutters in de serre. Om het geheel met elkaar te verbinden heeft stylist Frans ervoor gekozen om aan beide zijdes van de ruimte shutters te plaatsen in dezelfde kleur en met dezelfde lamelbreedte. De shutters waar Frans voor koos zijn Primewood shutters, met 89mm lamellen en uitgevoerd in silentview (zonder stokje over het midden van de lamellen).

 

Maak je interieur af met shutters of andere JASNO raambekleding. Onze dealers informeren je graag over de mogelijkheden.

JASNO shutters in een erker in vtwonen - verbouwen of verhuizen