Blog

Back to blog

Op de set bij VT Wonen - Verliefd op je eigen huis!

Misschien had je het al gezien, JASNO is een van de partners van het VT Wonen programma 'Weer verliefd op je huis'. In de aflevering van aanstaande zondag 8 november kun je onze producten voor het eerst bewonderen in dit populaire tv-programma. En dat was voor ons ook best spannend. Michelle Breemans, communicatiemanager bij JASNO nam een kijkje achter de schermen. 

Volop bedrijvigheid
Een klein dijkhuisje in het pittoreske plaatsje Lexmond is het decor van de metamorfose deze keer. Michelle: “Er was al volop bedrijvigheid toen ik aankwam. Cameramannen, geluidsmannen, klusjesmannen, scriptschrijvers, het was een drukte van belang. En Victor vanzelfsprekend. Ik deed natuurlijk alsof ik niet onder de indruk was van deze leuke man en gedroeg me heel gewoon, zoals het een echte Brabantse betaamd.”

De juiste keuze
Onze monteur Giel was in de keuken bezig met het ophangen van de vouwgordijnen, terwijl ze in de woonkamer bezig waren met de opnames. Dat is best even wennen, ook voor onze Giel. Daarna kregen ook de shutters een mooie plek. Tot genoegen van VT wonen stylist Frans die zichtbaar tevreden was met zijn keuze. 

Benieuwd naar het resultaat? Stem dan zondagavond 8 november af op SBS6, 18.30 uur sharp! 

Groeten Cynthia 
Freelance tekstschrijver en blogger voor o.a. JASNO

JASNO Shutters en Folds in Lexmond voor VT Wonen