Blog

Back to blog

Na regen komt... het vtwonen team!

Inge en Aart-Jan wonen sinds 3 jaar in een nieuwbouw splitlevel in Zwolle met hun twee zoons. Na een aantal moeilijke jaren heeft het gezin nu wat meer rust. Tijd om ook het interieur daarop aan te passen. Maar hoe? Het vtwonen-team weet daar wel raad mee!

Een bos in de woonkamer

Inge en Aart-Jan vinden het erg lastig om de ruimte in te delen en gezellig te maken. Bovendien worden ze het maar niet eens welke stijl het moet worden. Inge houdt van een modern, Scandinavisch en romantisch interieur met een tikje landelijk. De kleur die zij graag ziet terugkomen is wit, in combinatie met veel pasteltinten. Aart Jan daarentegen houdt van de natuur. Hij zou het liefst een soort bos maken van de woonkamer, met veel woekerende planten. Hij ziet graag veel hout terug in het interieur, als het kan met grove nerven en noesten.

Styliste Marianne gaat de uitdaging aan om de smaken van Inge en Aart-Jan te combineren en zo het interieur om te toveren tot een droominterieur voor beide. Benieuwd of ze hierin slaagt en voor welke raamdecoratie van JASNO zij kiest?

Kijk a.s. zondag 24 mei om 19:30 uur naar de herhaling op SBS6.