Blog

Back to blog

Laatste aflevering vtwonen verbouwen of verhuizen – seizoen 2

Een hokje keuken, een tochtend trapgat en een onhandige serre. Kan een verbouwing dit huis omtoveren tot droomhuis, of wordt het toch verhuizen? Mariëtte en Peter komen er niet uit en schakelen de hulp in van het vtwonen team. 

Samen met hun twee zoontjes Meint (3) en Thieme (1) wonen Mariëtte en Peter in een jaren ’30 tussenwoning in Rijswijk. Ze voelen zich erg thuis op deze plek en zouden het huis graag aan hun wensen aanpassen, maar hoe? Terwijl het gezin tijdelijk verhuist naar een droomhuis, gaat stylist Frans samen met het vtwonen team aan de slag met de verbouwing. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan woensdag 27 december om 21.30 uur op NET5 naar vtwonen – verbouwen of verhuizen

JASNO in vtwonen verbouwen of verhuizen - Rijswijk (voor)
JASNO in vtwonen verbouwen of verhuizen - Rijswijk (voor)

Raambekleding voor een serre

Ook de serre zal mee worden genomen in de verbouwing. Vanuit deze serre heb je een prachtig uitzicht naar buiten en wordt de tuin met de woning verbonden. Toch is privacy op zijn tijd wel fijn, maar ook het weren van warme zonnestralen. Frans laat zien hoe je dit met raambekleding op kunt lossen. 

JASNO in een serre in vtwonen verbouwen of verhuizen
JASNO in een serre in vtwonen verbouwen of verhuizen

Seizoensafsluiter

Net als het jaar, vliegt ook het tweede seizoen van vtwonen – verbouwen of verhuizen voorbij. Woensdag wordt namelijk alweer de laatste aflevering uitgezonden. Heb je woensdagavond al andere plannen? De aflevering is hier terug te zien.

Veel inspiratie plezier!

JASNO raamdecoratie in vtwonen verbouwen of verhuizen seizoen 2