Blog

Back to blog

JASNO shutters, blinds en folds in vtwonen – weer verliefd op je huis

De afleveringen vliegen voorbij. Afgelopen zondag werd alweer aflevering 7 van vtwonen – weer verliefd op je huis uitgezonden. Met nog 3 afleveringen te gaan kunnen we alvast verklappen dat de raambekledingsproducten van JASNO nog in twee metamorfoses te zien zijn. 

Zondag

a.s. Zondag neemt Victor je mee naar Zwolle, naar het huis van Marjon, Elze & hun dochter Tessa. De afgelopen jaren heeft Elze voornamelijk het strakke interieur van Marjon in de war gebracht door oude meubelstukken met een verhaal, voorzien van een likje verf, het huis in te slepen. Het resultaat maakt ze beide erg treurig. Ze kunnen de hulp van het vtwonen team goed gebruiken. 

JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis - voor
JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis - voor

Combineren

Vtwonen styliste Fietje zal de woonstijlen strak en vintage combineren tot één interieur, zodat Marjon en Elze weer verliefd worden op de prachtige jaren 30 woning waar ze 17 jaar geleden samen zijn gaan wonen. Hierbij kan de juiste raambekleding niet ontbreken. 

Ieder raam heeft zijn eigen functies, van het zorgen voor lichtinval en het binnen laten van frisse lucht tot het bieden van een doorgang naar buiten. Ook raambekledingsproducten hebben verschillende eigenschappen. Shutters zijn bijvoorbeeld een ideale oplossing voor het bekleden van speciale raamvormen, draaikiepramen en openslaande deuren, terwijl folds prachtig zijn onder glas in lood ramen en in erkers. In deze metamorfose zal worden getoond hoe de combinatie van verschillende raamdecoratieproducten in een ruimte toch een geheel vormt.

Kijk dus a.s. zondag om 19.30 uur op SBS6 naar vtwonen – weer verliefd op je huis!

 

Kun jij ook geen genoeg krijgen van vtwonen weer verliefd op je huis? Bekijk hier alle afleveringen terug.

JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis - voor
JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis - voor
JASNO shutters, blinds en folds in vtwonen weer verliefd op je huis