Blog

Back to blog

JASNO raambekleding in vtwonen – verbouwen of verhuizen

Vier jaar geleden besloten Janneke en Joost om samen te gaan wonen. Het jonge stel was direct verliefd op de buurt en verhuisde naar een leuke twee-onder-een-kap-woning in Schagen. Helaas voldoet het huis niet meer aan hun woonwensen. Met name de keuken is erg krap. Het vtwonen team schiet a.s. woensdag te hulp in het tv programma “verbouwen of verhuizen” en gaat aan de slag met de verbouwing. In een verbouwd huis kan een nieuw interieur natuurlijk niet ontbreken. De raambekleding van JASNO maakt het huis helemaal af.

Vtwonen Verbouwen of Verhuizen Schagen - voor
Vtwonen Verbouwen of Verhuizen Schagen - voor

Of toch verhuizen?

Janneke is al druk op zoek naar een nieuw huis. Een huis wat geheel voldoet aan haar wensen met onder andere een ruimere keuken en een aparte werkplek. Maar Joost wil het huidige huis niet meer verlaten.

Terwijl het vtwonen team hun huis onderhanden neemt, verhuist het stel tijdelijk naar een ander onderkomen. Na de verbouwing komen ze weer “thuis” en mogen ze een maand aan het verbouwde huis wennen. Na die maand moeten ze de beslissing nemen. Blijven ze in het verbouwde huis, of gaan ze toch verhuizen?

Zwarte blinds houten jaloezieën van JASNO
Zwarte JASNO shutters

Donkerkleurige raambekleding

De woning van Janneke en Joost heeft prachtige ramen. Door deze te bekleden met donkerkleurige raamdecoratie springen de raampartijen er nog meer uit. 

Benieuwd voor welke raambekleding en welke kleur de vtwonen stylisten deze keer gaan kiezen? Kijk dan a.s. woensdag om 21.30 uur op NET5 naar vtwonen – verbouwen of verhuizen.

JASNO raamdecoratie in vtwonen verbouwen of verhuizen seizoen 2