Blog

Back to blog

JASNO bij vtwonen op TV!

Geniet jij ook altijd zo van de metamorfoses van vtwonen weer verliefd op je huis? Wij kunnen ze niet meer missen op de buis! Daarom is JASNO ook dit jaar weer partner van vtwonen. Onze producten zijn dit najaar zelfs in twee TV programma's terug te zien; ‘vtwonen weer verliefd op je huis!’ en 'vtwonen verbouwen of verhuizen'. 

Shutters als roomdivider vtwonen weer verliefd op je huis!
Shutters als roomdivider vtwonen weer verliefd op je huis!

Weer verliefd op je huis

Nog een maandje geduld. Zondag 3 september a.s. om 19:30 uur op SBS6 gaat seizoen 7 van ‘weer verliefd op je huis!’ van start. Ook deze keer zorgen de vtwonen stylisten elke week weer voor een schitterende metamorfose. In drie afleveringen zullen we de komende maanden bewoners verrassen met JASNO shutters, houten jaloezieën (blinds) en vouwgordijnen (folds). Laat je inspireren door de creatieve keuzes van de stylisten.

Kun je niet wachten tot het nieuwe seizoen van ‘weer verliefd op je huis!’ begint? Kijk de afleveringen van voorgaande seizoenen terug. 

Folds voor een brede raampartij vtwonen weer verliefd op je huis!
Folds in de eetkamer vtwonen weer verliefd op je huis!

Verbouwen of verhuizen

Ken je het TV programma ‘vtwonen verbouwen of verhuizen’ al? Het eerste seizoen van dit nieuwe format werd zeer goed ontvangen. Waar bij vtwonen weer verliefd op je huis er twee verschillende woonsmaken botsen, voldoet bij verbouwen of verhuizen de huidige woning niet meer volledig aan de woonwensen van de bewoners. Terwijl de bewoners een week lang een andere woning uitproberen wordt hun huidige woning verbouwd. 

Bij een verbouwing kan nieuwe raambekleding niet ontbreken! Daarom tonen wij in een aantal afleveringen verschillende mogelijkheden met onze shutters, houten jaloezieën (blinds) en vouwgordijnen (folds). Op seizoen 2 van ‘verbouwen of verhuizen’ moeten we nog iets langer wachten. Noteer alvast in je agenda: Woensdag 8 november  21.30 uur NET5.

 

Houd onze Facebook pagina in de gaten om de afleveringen met JASNO raambekleding niet te missen!

Blinds in de kinderkamer vtwonen weer verliefd op je huis!
Shutters in een erker vtwonen weer verliefd op je huis!
Folds in de woonkamer vtwonen weer verliefd op je huis!
JASNO shutters vtwonen weer verliefd op je huis!