Blog

Back to blog

Houten jaloezieën ofwel blinds op vtwonen tv

Een uur vol wooninspiratie, DIY tips en de laatste trends: gisteren was alweer aflevering 7 van vtwonen weer verliefd op je huis op de buis. In deze aflevering zagen we Belinda en Danny die graag in hun interieur hun roots terug willen zien. Nu had het interieur geen karakter en geen stijl omdat hun smaakverschillen ver uit elkaar liggen. Belinda houdt van classy landelijk en  Danny daarentegen houdt van stoer, industrieel en strakke lijnen. In deze uitzending koos vtwonen stylist Marianne Luning weer voor onze raambekleding. Onze houten jaloezieën speelden een grote rol in deze schitterende metamorfose.  

De missie van vtwonen is geslaagd wat ons betreft: weer verliefd worden op je eigen huis!

De keuze van de vtwonen stylist
Marianne lichtte haar keuze voor JASNO blinds toe: de kunststof jaloezieën die al in het huis hingen, lieten lekker veel licht door in huis en ze vond jaloezieën mooi strak. Dus ze wilde toch weer jaloezieën als raamdecoratie toepassen. De oude blinds liet ze daarom vervangen door onze modernere houten jaloezieën in een warme, lichtgrijze kleur. Dit is een perfecte match met de rest van het interieur en vooral de kleuren op beide muren. Bekijk hier de JASNO blinds kleuren. 

Uitzending gemist?
Aflevering 7 met onze blinds staat nu online. Kijk ‘m terug vanuit je luie stoel.

Vouwgordijnen en verticale lamellen voor de ramen
Stylist Marianne was in aflevering 3 verantwoordelijk voor de metamorfose. Ze koos toen ook al voor onze collectie. Totaal anders dan deze make-over, maar zó geslaagd. Onze design vouwgordijnen ofwel folds hingen voor een heel breed raam maar ook een paar smalle en hoge ramen liet ze voorzien van folds. En onze bijzondere swings, dat zijn hippe verticale lamellen, liet ze in het keukenraam hangen. 

Shutters ook op tv
Er volgen nu nog drie afleveringen van dit seizoen vtwonen weer verliefd op je huis! We verklappen alvast dat in de laatste make-over onze shutters een grote rol spelen. Kun je niet langer wachten tot zondag 6 november a.s.? Kijk dan de vorige seizoenen nog eens terug ;-). Genoeg inspiratie!

 

vtwonen JASNO houten jaloezieën