Blog

Back to blog

Folds en shutters vormen een prachtige combinatie

Het vtwonen team, onder leiding van styliste Eva, nam de bovenwoning van Sara en Koen uit Den Haag onder handen in aflevering 7 van het tv programma vtwonen - verbouwen of verhuizen. De raambekleding werd hierbij zeker niet vergeten. Eva koos ervoor om in de woonkamer witte shutters en folds te combineren.

JASNO shutters in vtwonen verbouwen of verhuizen
JASNO folds in vtwonen verbouwen of verhuizen

Combineer erop los

JASNO heeft vier producten in haar collectie; shutters, houten jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen. Niet alleen de kleuren, maar ook de materialen van deze producten zijn op elkaar afgestemd. Hierdoor zijn prachtige combinaties te maken met verschillende raambekledingsproducten in dezelfde ruimte.

Hout is een materiaal dat in verschillende JASNO producten is verwerkt. De naam houten jaloezieën spreekt al voor zich. Ook onze Primewood shutters worden van hout gemaakt. Maar wat dacht je van onze folds? Deze vouwgordijnen, gemaakt van geweven papier, werken we af met houten latten. 

Benieuwd welke raambekleding het beste bij jouw raampartij(en) en inrichting past? Breng een bezoek aan een van onze dealers bij jou in de buurt.

JASNO folds in vtwonen verbouwen of verhuizen
JASNO shutters in vtwonen verbouwen of verhuizen seizoen 2

Verbouwen of verhuizen

In het tv programma vtwonen – verbouwen of verhuizen voldoet de woning niet meer aan de woonwensen van de bewoners. Terwijl de bewoners een week verblijven in hun droomhuis verbouwd het vtwonen team de huidige woning. Aan het eind van het programma maken de bewoners een keuze. Kiezen ze voor het verbouwde huis, of gaan ze toch verhuizen? Kijk de afleveringen hier terug.

Seizoen 2 van vtwonen – verbouwen of verhuizen vliegt voorbij. Volgende week wordt alweer de laatste aflevering uitgezonden. Kijken dus!  Woensdag 27 december om 21.30 uur op NET5.

JASNO folds in vtwonen verbouwen of verhuizen seizoen 2