Blog

Back to blog

Folds en shutters in dezelfde tint bij vtwonen-weer verliefd op je huis!

Vtwonen styliste Fietje nam in Purmerend de hoekwoning van Olaf, Monique en hun twee tienerkinderen onder handen. Haar doel was om de grijs/witte woonkamer lijkend op een speelparadijs, om te toveren naar een volwassen interieur met meer kleur en sfeer voor het hele gezin.

Eenheid

De raamdecoratie die Olaf en Monique oorspronkelijk hadden, was tijdens een inbraak flink beschadigd geraakt. Daarom besloot Fietje om ook de raambekleding mee te nemen in de make-over van de woonkamer. Belangrijk hierbij was om het gezin weer een geborgen gevoel te geven in huis. Om een rustige uitstraling te bewaren en meer eenheid te creëren koos Fietje voor folds en shutters in dezelfde bruintint. Doordat het kleurenpalet van deze collecties mooi op elkaar aansluit, zijn ze gemakkelijk te combineren in één ruimte.

Folds vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 9 purmerend keuken
shutters in purmerend vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 9

Privacy

Aan de voorzijde van de woonkamer heeft Fietje gekozen voor shutters met een 2/3 – 1/3 verdeling. Zo kan het gezin het onderste gedeelte van de shutters dichtzetten voor privacy en het bovenste gedeelte open laten voor lichtinval.

Aan de achterzijde hangen folds in een light-filtering versie. Deze vouwgordijnen zijn gemaakt van dicht geweven papier en creëren een subtiele lichtinval. Tegelijkertijd voorkomt de light-filtering versie ’s avonds inkijk van buiten naar binnen, ideaal dus om een geborgen gevoel te creëren voor het hele gezin.

Heb je deze aflevering gemist? Hier kijk je ‘m terug.

JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis Purmerend folds
JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis Purmerend
JASNO shutters Purmerend vtwonen weer verliefd op je huis
vtwonen weer verliefd op je huis Purmerend seizoen 9