Blog

Back to blog

Droomhuis aan het water: vtwonen make-over in Amsterdam

Ferdinand en Najet werden 7 jaar geleden direct verliefd op hun vrijstaande woning aan het Amsterdamse water. Het prachtige uitzicht en de ruime leefruimtes gaven de doorslag. Echter lukt het ze maar niet om dit gelukkige gevoel naar het interieur te vertalen. Het is zelfs zo erg, dat Ferdinand inmiddels overweegt om te verhuizen. Dat is voor Najet absoluut geen optie; zij wil haar droomhuis koste wat kost niet verlaten. Hoog tijd dus voor het vtwonen team om in actie te komen!

Smaakverschil

Niet alleen verschillen de achtergronden van Najet en Ferdinand enorm – Najet is geboren en getogen Amsterdamse met Marokkaanse ouders en Ferdinand groeide op in een gereformeerd gezin in Drenthe -, ook hun woonsmaken liggen ver uit elkaar. Daar waar Ferdinand houdt van structuur en regelmaat, mag het van Najet lekker levendig zijn in huis. Zij houdt van warme kleuren en ziet graag een moderne basis gecombineerd met Oosterse elementen.

Voor Ferdinand geldt: less is more. Zijn smaak gaat terug naar de klassieke Engelse tijd met Chesterfield banken en grote meubels. De smaak van Najet vindt hij dan ook veel te veel poespas. Toch hoopt Ferdinand dat het huis met een nieuw interieur binnenkort ook zijn droomhuis is.

JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 11 Amsterdam Osdorp - voor
JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 11 Osdorp - voor

Make-over

Benieuwd naar het resultaat van deze make-over? En wil je weten voor welke raamdecoratie van JASNO er wordt gekozen?

Kijk a.s. zondag 29 september om 19:00 uur naar SBS6!

vtwonen jasno shutters slaapkamer