Blog

Back to blog

Droomhuis aan het strand: vtwonen make-over in Noordwijk

Wonen aan zee: Joey, Katiche en hun zoontje Tren van 2,5 wonen sinds een jaar in hun droomhuis in Noordwijk. Ondanks dat er een hoop moest gebeuren aan de woning, besloten ze er samen voor te gaan. Maar wie had gedacht dat ze al zouden vastlopen bij het kiezen van een nieuwe vloer? Stylist Frans Uyterlinde gaat de uitdaging aan om beide bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis.

Te korte jaloezieën

Het huidige interieur van Joey en Katiche bestaat uit weinig meubelstukken en vormt geen geheel. Ze missen opbergruimte en een speelhoek voor hun zoontje Tren.

Voor de ramen hangen donkere jaloezieën die de woonkamer erg donker maken en bovendien te kort zijn, doordat deze uit hun vorige woning komen. Het is dus maar goed dat stylist Frans ook de raamdecoratie aanpakt in deze make-over!

JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 9 Noordwijk - voor
JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 9 Noordwijk- voor

Omgekeerde wereld

Als het aan Katiche ligt, krijgt ze straks een super strak interieur met veel wit, grijs en een betonnen vloer. Ze heeft het liefst een paar grote meubelstukken in de woonkamer, de rest mag zo kaal mogelijk blijven: van rommel wordt ze namelijk onrustig.

Joey houdt juist van een ‘gezellig’ interieur met veel accessoires zoals planten en kleden. Hij ziet het liefst warme kleuren terug in het interieur en een houten vloer. De stijl van Katiche vindt hij ziekenhuis-achtig.

Ben je benieuwd hoe stylist Frans de wensen van Joey en Katiche samenbrengt en voor welke raamdecoratie hij kiest?

 

Kijk a.s. woensdag 3 juni om 17:55 uur naar SBS6!

JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 9 Noordwijk - voor
JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 9 Noordwijk - voor
JASNO shutters vtwonen wit woonkamer