Blog

Back to blog

Afsluiter vtwonen weer verliefd op je huis – seizoen 7

Vijf jaar geleden besloten Anouck en Ernst hun knusse appartement in Amsterdam te verlaten en dichter bij familie te gaan wonen. Hun oog viel op deze stijlvolle in Heiloo gelokaliseerde twee-onder-een-kapwoning uit de jaren tachtig. Toch moest er nog wel het een en ander aan worden verbouwd. 

De voortgang van de verbouwing kreeg een onverwachte wending toen zowel de vader van Ernst als de vader van Anouck ernstig ziek werd. Hierdoor is ook het creëren van een warm en gezellig interieur een beetje achterwege gebleven. Het vtwonen team zet a.s. zondag een positieve wending in en schiet te hulp in de laatste aflevering van het programma vtwonen - weer verliefd op je huis

JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis - voor
JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis - voor

Akoestiek

In een kaal, niet geheel ingericht huis merk je vaak dat er problemen zijn met de akoestiek. Stylist Frans maakt de inrichting van de woonkamer compleet en zal laten zien hoe je een knus interieur creëert dat tevens de akoestiek verbetert. Hij zal hierbij onder andere gebruik maken van de juiste raambekleding.

Houten raambekleding zoals onze shutters en houten jaloezieën brengen een warme sfeer in huis, maar verbeteren ook de akoestiek. Vooral in een soms wat kille badkamer creëert houten raambekleding een warme klank. Maar ook stoffen producten zijn goede geluiddempers. Denk hierbij aan vouwgordijnen, vrolijke kussentjes en een zachte plaid. 

Aflevering 10

Ben jij ook zo’n vtwonen fan? Vergeet dan zeker niet te kijken. Dit is namelijk alweer de laatste aflevering van vtwonen – weer verliefd op je huis! Seizoen 7. 

Kijken dus! Zondagavond 19.30 uur SBS6

JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis - voor
JASNO in vtwonen weer verliefd op je huis - voor
Shutters, blinds en folds van JASNO te zien in vtwonen weer verliefd op je huis