Blog

Back to blog

Waar zou jij binnen willen kijken?

Binnen gluren bij de buren of een kijkje nemen in het huis van een tv ster. Bij wie zou jij binnen willen kijken? De inrichting van een huis is erg persoonlijk. Vele binnenkijkers zijn te vinden in woonbladen of in tv-programma’s zoals vtwonen. Laat je inspireren en doe leuke woonideeën op. 

Benieuwd hoe shutters en blinds voor jouw raam staan?

Heb je een interieur met mooie raambekleding gespot en ben je benieuwd hoe die shutters of blinds in jouw huis staan? Download de JASNO app, maak een foto van je raam, plaats hier shutters of blinds in en speel met het aantal panelen, de lamelbreedtes en kleuren. Het resultaat laat je verrassen.

Kom binnen kijken bij JASNO

Wij zijn dol op binnen kijkers! Daarom staan de deuren bij JASNO altijd open. Kom langs in onze showroom op kantoordagen tussen 9.00 en 17.00 uur of op een van de speciale zondag openstellingen “JASNO op zondag”. Neem een kijkje in onze showroom en laat je inspireren. Shutters, blinds, swings en folds, ze hangen er allemaal. Om je het beste te kunnen adviseren kijken we ook graag bij jou binnen. Dus heb je foto’s of tekeningen van je ramen? Neem deze mee naar je bezoek.

Mogen we bij jou binnen kijken?

JASNO is altijd op zoek naar binnenkijkers met JASNO raambekleding. Is jouw huis zo fotogeniek dat het in een woonblad à la vtwonen of Stijlvol Wonen past, zou jij wel eens wat professionele foto’s van je huis willen en is jouw huis precies wat wij zoeken? 

Mail naar [email protected] voor meer informatie en stuur gerust wat foto’s mee.

 

Waar zou jij binnen willen kijken?