Blog

Back to blog

Voor ieder raam een JASNO raamdecoratieproduct

Waarschijnlijk denk je bij de naam JASNO meteen aan shutters. Maar ook voor andere raambekledingsproducten kun je bij een JASNO verkooppunt terecht. Vouwgordijnen, verticale lamellen en jaloezieën maken ons assortiment compleet.

Op maat gemaakt

JASNO levert uitsluitend op maat gemaakte raambekleding. De producten zijn geheel naar wens samen te stellen en te plaatsen zoals jij het wilt. Zo is er voor ieder raam en iedere stijl een geschikt JASNO product beschikbaar. Wat dacht u van: shutters op de dakramen, blinds voor het keukraam, folds in de woonkamer en swings voor de tuindeuren

Combineer maar raak

Raambekleding met een unieke twist. Zo kan de productlijn van JASNO het beste worden beschreven. Doordat de JASNO stijl in al haar producten is verwerkt, is verschillende raambekleding prima met elkaar te combineren. De shutters en jaloezieën zijn beiden van hout én zijn in dezelfde kleuren leverbaar. Dit maakt het een perfecte combinatie in dezelfde ruimte. Door de unieke JASNO uitstraling van elk raamdecoratieproduct zijn andere productcombinaties ook altijd mogelijk.

Benieuwd welk JASNO product het beste bij jouw raam past? Laat je adviseren door een van onze dealers

 

JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen, verticale lamellen