Blog

Back to blog

Twee verschillende woonsmaken...

Tanja en Richard uit Lexmond werden smoorverliefd op een leuk dijkhuis. Zij houdt van design en Scandinavisch, hij van no-nonsense en praktisch. Vooral de authentieke houten balken aan het plafond, de houten vloer en de grote leefkeuken gaven de doorslag. Maar toen kwam de rest van de inrichting. En daar ging het mis! Want hoe breng je een no-nonsense stijl samen met design?

Richard is erg handig en heeft een groot deel van het huis zelf opgeknapt. Voor de inrichting had Tanja een vrij moderne inrichting in gedachten, maar daar moest Richard niets van weten. Hij ziet het interieur liever praktisch en gezellig, maar dan wel zonder accessoires. 

 

Make-over door vtwonen tv programma weer verliefd op je huis

Viktor Brand en vtwonen stylist Frans Uyterlinde gingen op zoek naar een compromis waar zowel Tanja als Richard blij van werden. Hier zie je de voor- en na foto’s. Frans koos in de woonkamer voor Primewood shutters in het grijs, heel stoer in dit interieur. In de keuken koos hij voor onze design vouwgordijnen (folds).

Toegegeven, toen Frans zijn bestelling aan ons doorgaf dachten wij ‘weet je het zeker Frans?’. Hij koos de JASNO kleur Simply Grey voor het geweven papier van het vouwgordijn. Wij adviseren daar een grijze houten lat op, maar Frans heeft lef en ging voor het warme, taupe-achtige, Sandy Grey. Wauw, dat bleek mooi te zijn. Twee jaar ná deze tv uitzending, kwam er een stel onze showroom bezoeken die naar aanleiding van deze make-over precies deze JASNO folds kwamen kopen. Worden we blij van!

 

Hét grootste event in Brussel op gebied van bouwen, renoveren, inrichten…

De Batibouw beurs draait momenteel volop. Nog tot en met a.s. zondag 26 februari kun je deze overweldigende beurs vol inspiratie (en beursaanbiedingen) voor je (te bouwen) huis bezoeken. Onze specialisten staan voor je klaar in de JASNO stand, in hal 3.

Sowieso staan alle specialisten van alle sectoren op Batibouw. Als bezoeker kun je de nieuwste producten en diensten zien, voelen, ruiken, horen en proeven….  Ervaar het verschil tussen shuttersjaloezieënfolds en swings. Open en sluit onze raamdecoratie…  Neem ook gerust foto’s, bouwtekeningen of maten mee van je ramen en we voorzien je in onze stand graag van (prijs)advies. Maar ook bij onze dealers of in de JASNO showroom kun je terecht voor vrijblijvend advies. Op zondag 12 maart is onze showroom ook weer geopend.

Dijkhuis met shutters