Blog

Back to blog

Shutters voor een draaikiepraam

Met shutters kun je alle kanten uit. Letterlijk. Op draaikiepramen bijvoorbeeld.
Waar je met (rol)gordijnen de stof kan beschadigen wanneer je het raam opent, heeft JASNO dit bij haar shutters heel slim opgelost.

Al het goede komt in drieën
Bij JASNO op het hoofdkantoor hangen de shutters, in al haar mogelijkheden, door het hele gebouw. De ideale manier voor mij om ze eens nader te onderzoeken. Het is heel simpel eigenlijk. Er zijn drie manieren om shutters te monteren op een draaikiepraam:

  • Op het kozijn bevestigd, waarbij de originele raamkruk wordt voorzien van een extra lange pin. De shutter beweegt vervolgens gewoon mee met het raamkozijn.

  • Voor het kozijn geplaatst, waarbij de originele raamkruk vervangen door een veel platter exemplaar. Voor het openen van het draaikiepraam open je dan eerst de shutter en dan pas het raam.

  • Verder van het raamkozijn geplaatst (mits er genoeg ruimte is) dan normaal, zodat het raam in de draaikiepstand kan staan, terwijl de shutter gewoon dicht is.

Jij roept, wij draaien! ;-)
 

Groeten Cynthia
Freelance tekstschrijver en blogger voor o.a. JASNO

*Wist je trouwens ook dat je shutters heel goed kan toepassen in de badkamer? En dus ook als daar een draaikiepraam zit! 

JASNO shutters voor draaikiepraam