Blog

Back to blog

Shutters in badkamers & toiletten

Onze dealers en monteurs zien veel huizen, inclusief ‘het kleinste kamertje’. Ze meten de ramen nauwkeurig zodat onze raamdecoratie perfect past. Van hotels tot piepkleine wc’s waar toch een raam in zit, ze maken wat mee. We verzamelden voorbeelden van shutters in badkamers en toiletten. Ga er even voor zitten!

 

Shutters hotel Dux

Shutters in Hotel Dux in Roermond. Shutters zijn sowieso geschikt voor badkamers, helemaal onze nieuwe Aqualine shutters. Gemaakt van kunststof en daardoor waterproof. Handig ook voor het regelen van je privacy. Je verstelt zoals bij dit raam namelijk de bovenste en onderste lamellen los van elkaar.

 

 

Dakraam met shutters in badkamer

Dakraam in badkamer, schitterend voorbeeld van shutters bij een Veluxraam. Foto via JASNO dealer ’t Woonarsenaal.

 

 

Shutters in badkamer

Zo kan het ook; shutters met SilentView bediening (zonder het stokje wat de shutters een wat traditionelere look geeft). Deze badkamer is modern en ook al was er geen inkijk door de hoge smalle ramen, shutters kleden de badkamer wel aan. 

 

 

Aqualine shutters

De allereerste foto van de nieuwste shutters: JASNO Aqualine shutters die ‘spatproof’ zijn.

 

 

Speciale raamvorm shutters

Bij deze raamvorm… wat voor alternatief is er qua raamdecoratie? In elk geval passen op maat gemaakte shutters perfect in deze bijzondere golvende vorm.

 

 

Meer voorbeelden van onze raambekleding in badkamers vind je op Pinterest en Instagram.

Shutters in de badkamer