Blog

Back to blog

Raambekleding en glas in lood ramen

Prachtig, een erker met glas in lood ramen! Maar hoe bekleed je deze ramen zonder het karakter uit de raampartij te halen? 

Glas in lood ramen zijn een kunstwerk op zich. Vaak beelden deze ramen een verhaal uit of geven ze kleur aan een raam. Zonnestralen door glas in lood ramen geven een kleurrijk en bijzonder effect. Maar ook zonder lichtinval zijn deze ramen hun zichtbaarheid meer dan waard. Het is zonde om deze prachtige ramen te verbergen achter gordijnen.

Weren van de zon

Vaak zijn glas in lood ramen geplaatst boven een raam of raampartij. Privacy en het weren van de zon zijn de belangrijkste redenen om toch raambekleding voor deze ramen te hangen. Zoals de foto’s al tonen, vormen de shutters en folds (vouwgordijnen) van JASNO hiervoor de ideale oplossing! Deze kunnen bijvoorbeeld onder het glas in lood gedeelte bevestigd worden, zodat je toch dag en nacht kunt blijven genieten van de prachtige glas in lood ramen. JASNO raambekleding wordt ingemeten door professionals en vervolgens tot in detail op maat gemaakt. Zo bepaal je welke raamdelen worden bekleed en past het altijd bij jouw interieur.

Bezoek een van onze dealers voor advies op maat. 

 

JASNO vouwgordijnen bij glas in lood