Blog

Back to blog

Je bent van harte welkom in onze showroom!

Voor advies, inspiratie en de aankoop van JASNO shutters, jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen ben je bij onze dealers aan het juiste adres. Verspreid over het land informeren ze je vanuit hun eigen winkel. Ook zijn voorbeelden van onze raambekleding in deze winkels te bezichtigen. Nieuwsgierig geworden? Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt.


JASNO showroom
Wil je graag nog meer mogelijkheden met elkaar vergelijken, zoals shutters in een speciale vorm, dakraamshutters, shutters op een draaikiepraam of juist onze vouwgordijnen en verticale lamellen in meerdere uitvoeringen? Bezoek dan onze showroom in Eersel. Dit is tevens het hoofdkantoor van JASNO. Van maandag tot en met vrijdag staan onze adviseurs tijdens kantooruren voor je klaar. Loop gerust binnen! Bekijk en vergelijk verschillende opties, neem tekeningen, foto’s en afmetingen mee en laat je voorzien van advies op maat. 

In onze showroom wordt enkel geadviseerd. Voor het aanschaffen van JASNO raambekleding of het maken van een inmeetafspraak kun je bij een van onze dealers terecht. Wij helpen je graag bij het vinden van de voor jou dichtstbijzijnde dealer


JASNO op zondag
Wil je inspiratie op doen in onze showroom, maar komt dit je doordeweeks niet zo goed uit? Bezoek dan onze showroom tijdens een JASNO op zondag. Bekijk hier de data van de aankomende edities. Om er zeker van te zijn dat een specialist op het voor jou gewenste tijdstip klaar staat, kun je je vooraf vrijblijvend aanmelden voor een bezoek

Kortom, voor inspiratie, vele productvoorbeelden, goed advies en, ook niet onbelangrijk, lekkere koffie, zien we je graag in onze JASNO showroom! 


Tot ziens!

 

JASNO showroom
Lange Voren 25
5521 DC Eersel

 

JASNO showroom