Blog

Back to blog

Hoe maak jij je huis feest klaar?

De voorbereidingen voor de feestdagen zijn in volle gang. Lampjes verlichten de donkere straten, kerstmarkten trekken voorbij en uit de radio galmt kerstmuziek. Is jouw huis al klaar voor de feestdagen?
7 tips voor de ultieme kerstsfeer thuis.

 

1. De kerstboom

Met de feestdagen kan een kerstboom natuurlijk niet ontbreken. Buiten, voorzien van heel veel lichtjes, of binnen, voorzien van mooie kerstballen. Dit jaar geen zin in een boom? Een creatieve variant is een origineel alternatief. 

JASNO folds met een kerstboom

 

2. Versiering

We brengen deze dagen vaak door binnen in huis. En maak de woonkamer extra gezellig met accessoires en versieringen. Denk aan een mooie krans, kerstballen, slingers, een lantaarn, kerstman of misschien zelfs wel een heel kerstdorp.

Kerstboom met versiering van kleurstalen van shutters

 

3. Films en series

Een echte traditie om met de familie op de bank samen een kerstfilm te kijken. Ga jij voor Home Alone of Kruimeltje? Ook aan wooninspiratie wordt deze dagen gedacht. Op woensdag 27 december om 21.30 uur is namelijk op NET5 de laatste aflevering te zien van seizoen 2 van vtwonen – verbouwen of verhuizen. Mét JASNO raambekleding.

JASNO raambekleding te zien bij vtwonen - verbouwen of verhuizen

 

4. Kaarsjes

Tijdens de wintermaanden is het ’s avonds vroeg donker. Tijd om het huis gezellig te maken. Wat dacht je van kaarsen? Kaarsen bij het eten of kaarsen op de schouw. Er is altijd wel een plekje voor kaarsen te vinden. Hou de kaarsen wel een beetje uit de buurt van je houten jaloezieën, kinderen en huisdieren ;-)

Sfeervolle keuken met shutters, kaarsen en een openhaard

 

5. Heerlijk eten

Bij gezellig samen zijn kan lekker eten niet ontbreken. Uren worden doorgebracht in de keuken ter voorbereiding van het kerstmenu. Gourmetten kan natuurlijk ook. Gezellig met z’n alle kokkerellen en zoveel eten als je wil. Een feestelijke presentatie van het eten kan niet ontbreken. Onze shutters zijn multifunctioneel! 

Shutters van JASNO zijn multifunctioneel

 

6. Vuurkorf

Ook buiten kun je erg genieten van deze sfeervolle dagen. Markten worden omgetoverd tot schaatsbaan en drankjes, zoals warme chocolademelk en glühwein, houden ons warm. Steek thuis ook eens lekker een vuurkorf aan, warm marshmallows op en geniet van je eigen kampvuur.

Shutters in de sneeuw

 

7. Cadeautjes

Is er nog plek voor cadeautjes onder de kerstboom? Tip: weet je niet wat je moet vragen? Vraag dan om een cadeaubon voor nieuwe raambekleding ;-) 

Ligt er een cadeaubon voor shutters onder de kerstboom?

Team JASNO wenst je sfeervolle feestdagen en een interieurvol nieuwjaar!

JASNO wenst iedereen fijne feestdagen!