Blog

Back to blog

Een facelift voor je huis

Je huis knapt er enorm van op: opruimwoede. Nu het lente is en dus die zon eindelijk schijnt, vallen die vieze ramen wel heel erg op. Of misschien stoor je je aan die rommelige boekenkast en moet die uitgemest worden. Blogster Cynthia geeft je praktische tips over je huis netjes houden. Soms is het een kwestie van gewoon dóen, al is dat maar een kwartier.

Wat tijdrovender (maar o-zo-leuk) is, als die opruimwoede je meubels, muren, vloeren, trappen, de tuin of je raamdecoratie betreft. Een muur behangen, een kast verven, andere gordijnen, de indeling veranderen… de woonbladen staan vol ideeën en tv programma’s worden ermee gevuld. Vaak voelt een metamorfose van je interieur alsof je verhuisd bent. In deze fotoreeks zie je wat we bedoelen met metamorfose. Spectaculair wat er gebeurd zodra je de vloer verft, een aantal meubels vernieuwt, shutters aanschaft en, daar zijn we weer: opruimt. Less is more!

 

Voor

Voor voor

 

Na

Na Na

We horen het zo vaak: mensen die hun woning veranderd hebben, of dat nou na een verhuizing, verbouwing of metamorfose is… als er veel spullen nieuw aangeschaft zijn, vallen shutters als eerste op. Het product en de functionaliteit springt in het oog, met dank aan zonlicht. 

 

Zelf ook voor & na foto’s van jouw huis (zonder en) met JASNO? We vinden het leuk als we dat mogen zien! In dit Facebook album zie je meer voor & na foto’s van klanten. 

 

Shutters bij glas-in-lood ramen