Blog

Back to blog

De droom van iedere vrouw

Een inloopkast. Eindelijk genoeg plaats voor al je schoenen en zelfs je partner gaat er qua ruimte op vooruit. Want die arme ziel moest het al die tijd doen met slechts een ondergeschikt deel van de kast.

Sesam open u
“Maar shutters, dat is toch raambekleding?”, hoor ik je denken. Dat zal ik even uitleggen. De meeste inloopkasten hebben een toegangsdeur die leidt naar het fashiondomein. Vaak zijn dit schuifdeuren maar hiervoor kun  je nu dus ook shutters gebruiken. Behalve de landelijke sfeer die je hiermee  creëert, maakt JASNO de shutters  helemaal op maat. En dat is wel zo gemakkelijk wanneer je bijvoorbeeld een inloopkast op de  zolderverdieping wilt maken en rekening moet houden met de vorm van het dak.

Gefixeerde lamellen
De lamellen (horizontale latten) van de shutter worden meestal gefixeerd, dat wil zeggen op een bepaalde stand vastgezet. Dit kan helemaal dicht zijn of gedeeltelijk open . In dit laatste geval ontstaat er meer diepte en wordt de ruimte achter de shutters op subtiele wijze zichtbaar. Het echte shuttereffect zullen we maar zeggen. De shutter kan trouwens ook voor een deel voorzien worden van een dicht paneel. Mogelijkheden genoeg dus! 

Met of zonder rails
De shutters kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Op een rails, als schuifdeur of als vouwsysteem. Maar ook zonder rail, waarbij bijvoorbeeld telkens sets van twee deuren open kunnen. Laat uw dromen uitkomen en google eens op ‘inloopkast’ of ga langs bij een van de JASNO-dealers.

 

Groeten Cynthia 

Freelance tekstschrijver en blogger voor o.a. JASNO

Shutters inloopkast