Blog

Back to blog

Op pad in Brussel

Brussel staat niet alleen bekend als het kloppende hart van de Europese Unie. Jaarlijks vindt hier ook de grootste bouw- renovatie- en interieurbeurs van België plaats voor particulieren en professionelen: Batibouw. Dit jaar opent Brussels Expo van donderdag 21 februari t/m zondag 3 maart 2019 haar deuren voor alweer de 60e editie van Batibouw. JASNO is ook dit jaar weer van de partij. Ben je dus op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Breng dan zeker een bezoekje aan onze nieuwe beursstand in paleis 3, stand 212.

Van cacaoboon naar chocolade

Na het bekijken van de vele mogelijkheden met onze shutters en vernieuwde blinds, folds en swings collecties in onze stand, kun je je onderdompelen in de Brusselse cultuur. Wanneer we bij JASNO aan Brussel denken, denken we niet alleen aan Batibouw, het Atomium en Manneken Pis, maar ook aan Brusselse wafels, speciaalbier en natuurlijk chocolade! Want waar kun je nu beter chocolade proeven dan in de stad waar de praline is uitgevonden? In verschillende chocolademusea leer je alles over de herkomst van cacao en kun je een workshop volgen in een echt chocoladeatelier. Op de site https://visit.brussels/nl vind je hier meer informatie over.

Wereldberoemde wafels

Maak je bezoek aan Brussel compleet door jezelf te trakteren op de wereldberoemde Brusselse wafel uit een van de vele wafelkramen of in een gezellige tearoom. Vergeet de poedersuiker of slagroom niet!

Brussels Bier

Als bierliefhebber kun je Brussel natuurlijk niet verlaten zonder het proeven van het brouwsel dat het land beroemd maakt. Meld je aan voor een van de vele bierproeverijen en ontdek nieuwe smaken.

Kortom, genoeg redenen om een dagje Brussel te plannen in de laatste week van februari!

 

Chocolade Brussel Batibouw JASNO