Blog

Back to blog

JASNO select dealer Interieurstek aanwezig op The Art of Living event

Woon- en lifestylemagazine The Art of Living organiseert van 28 t/m 31 maart 2019 voor de eerste keer hét woon- en lifestyle event waar high end particulier en professional tot elkaar komen. JASNO select dealer Interieurstek is op dit event aanwezig om je te inspireren en adviseren.

The Art of Living

Het in 2001 opgerichtte inspiratiemagazine The Art of Living besteed aandacht aan bijzondere woningen, exclusieve interieurs, sfeervolle tuinen, kunst, auto's en luxe producten. Hiermee richt het magazine zich op het hogere segment van de woonbranche. Na de uitbreiding in 2017 met een online platform is het nu tijd voor de volgende stap, een event.

Event

In het Autotron nabij 's-Hertogenbosch worden lezers en online bezoekers samen gebracht met de merken die regelmatig te zien zijn op het online platform en in de magazines van The Art of Living. Zo is ook de raamdecoratie van JASNO in diverse varianten te bewonderen in de stand van JASNO select dealer Interieurstek.

Na de exclusieve openingsavond op 28 maart en de professionele dag op 29 maart opent het event op 30 en 31 maart haar deuren voor consumenten. 

 

Kom jij ook woon- en tuininspiratie opdoen?

 

Meer informatie over The Art of Living Event vind je op www.theartofliving.nl/event

Tickets zijn hier verkrijgbaar 

JASNO select dealer Interieurstek aanwezig op The Art of Living event 2019