Blog

Back to blog

JASNO op de vtwonen & design beurs 2018 - RAI Amsterdam

Ook dit jaar brengt de vtwonen & design beurs alle wooninformatie en inspiratie onder één dak. Van 2 tot en met 7 oktober tovert vtwonen de RAI Amsterdam helemaal om. Als raambekleding leverancier ontbreekt JASNO hier niet. 

Op een grote stand met sfeervolle huisjes tonen wij verschillende mogelijkheden met JASNO raamdecoratie. We laten je graag onze vernieuwde blinds, folds en swings collectie zien. En uiteraard vertellen we je alles over shutters. Je vindt op onze stand voorbeelden en informatie in overvloed. 

Kom jij ook langs op onze stand? Je vindt ons in hal 11, stand 004. 

JASNO light filtering folds - te zien op vtwonen & design beurs 2018
kunststof JASNO swings - te zien op vtwonen & design beurs 2018

Magazine huizen

Naast de JASNO stand in hal 11 zijn een aantal van onze producten ook te zien in de inspiratiehuizen van de magazines Stijlvol Wonen en Ariadne at Home.

Stijlvol Wonen

Creëer een sfeervolle lichtinval in de woonkamer en geniet van privacy in de badkamer. Het Stijlvol Wonen inspiratiehuis laat je zien dat shutters en blinds geschikt zijn voor iedere woonruimte. Door te kiezen voor houten shutters en houten jaloezieën in dezelfde kleur, ontstaat een prachtig geheel. Neem een kijkje in het Stijlvol Wonen inspiratiehuis in hal 11 en laat je inspireren.

Ariadne at Home

Door de kleuren van je interieur door te laten lopen in de raamdecoratie, ontstaat een prachtige eenheid in je woning. Folds in het zwart, bruin of wit en met bijpassende kleur latten of juist een contrasterende kleur? Stel je raamdecoratie geheel naar wens samen. Het Ariadne at Home inspiratiehuis laat je ook zien hoe shutters en folds prima te combineren zijn in één woning. Kom jij ook ideeën op doen in het Ariadne at Home inspiratiehuis in hal 11?

JASNO blinds in het Stijlvol Wonen huis vtwonen & design beurs
JASNO in het Ariadne at Home inspiratiehuis

Nog meer vtwonen

Ook op tv doe je leuke raamdecoratie ideeën op. Vanaf zondag 16 september draait alweer het 9e seizoen van vtwonen - weer verliefd op je huis! Iedere zondag om 19.30 uur op SBS6. 

JASNO shutters vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 7
JASNO blinds bij vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 5
JASNO shutters bij vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 5
JASNO deelnemer vtwonen & design beurs 2018 - RAI Amsterdam