Blog

Back to blog

JASNO op de vtwonen & design beurs 2017 - RAI Amsterdam

Ook dit jaar brengt de vtwonen & design beurs alle wooninformatie en inspiratie onder één dak. Van 3 tot en met 8 oktober tovert vtwonen de RAI in Amsterdam helemaal om. Als raambekleding leverancier ontbreekt JASNO hier niet. 

In een grote stand, van maar liefst 5 meter hoog, tonen wij verschillende mogelijkheden met JASNO raamdecoratie. We vertellen je alles over Primewood en de nieuwe Aqualine shutters. Waar we vanaf dit jaar zelfs een levenslange garantie op bieden. Maar ook van de JASNO blinds, folds en swings vind je op onze stand voorbeelden en informatie in overvloed. 

Kom jij ook langs op onze stand? Je vindt ons in hal 11, stand 19. 

JASNO op de vtwonen & design beurs
JASNO op de vtwonen & design beurs

Magazine huizen

Naast de JASNO stand in hal 11 zijn een aantal van onze producten ook te zien in de inspiratiehuizen van de magazines Stijlvol Wonen en Eigen Huis & Interieur.

Stijlvol Wonen

Als Brabantse Bourgondiërs staan wij vaak uren in de keuken. Daardoor weten wij als geen ander wat sfeer met een keuken, en vooral je gerechten, doet. De juiste raambekleding draagt hier waardevol aan bij. In het Stijlvol Wonen inspiratiehuis in hal 11 maken onze folds de keuken en eetkamer compleet.

Eigen Huis & Interieur

Je badkamer is de plek voor ontspanning en tijd voor jezelf. Maar waar is privacy zonder raambekleding? De lamellen van onze blinds zijn gemakkelijk in verschillende standen te zetten, hiermee bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy. Ook brengt het hout van de lamellen een warme sfeer in je badkamer. Neem voor een inspirerend voorbeeld een kijkje in het Eigen Huis & Interieur inspiratiehuis in hal 10.

JASNO blinds in het Stijlvol Wonen huis vtwonen & design beurs
JASNO dit jaar ook in het inspiratiehuis van Eigen Huis & Interieur

Nog meer vtwonen

Ook op tv doe je leuke raamdecoratie ideeën op. Momenteel draait alweer het 7e seizoen van vtwonen - weer verliefd op je huis! Iedere zondag om 19.30 uur op SBS6. 

En vanaf woensdag 8 november gaat het 2e seizoen van verbouwen of verhuizen van start op NET5.

JASNO shutters vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 7
JASNO blinds bij vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 5
JASNO shutters bij vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 5
JASNO ook in 2017 weer op de vtwonen & design beurs