Info

Architecten & Projecten

JASNO biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk project

Of je nu een hotel of restaurant bezit, een projectontwikkelaar bent, een ontwerpstudio, een wellness-centrum of een kantoor hebt, of je hebt een tweede huis in het buitenland, JASNO helpt je graag bij het creëren van de unieke finishing touch. We werken nauw samen met projectontwikkelaars, (interieur)architecten en projectinrichters. We hebben al diverse bijzondere projecten gerealiseerd.

Met JASNO maak je ieder project uniek

Maak van jouw hotel of restaurant een welkome plek om te verblijven, van je kantoor of ontwerpstudio een inspirerende werkplek of van je wellness-centrum een frisse hygiënische ruimte.  En kom heerlijk tot rust in je huis in het buitenland met onze shutters, jaloezieënDutch Design vouwgordijnen of unieke verticale lamellen. Enthousiast geworden?

Shutters - Design Francois Hannes | Sennah Studio

 

Onze specialist staat klaar voor jouw project

JASNO helpt je graag van je project een opvallend succes te maken. Zo zijn we je van dienst met verschillende documenten van onze shutters, swings, folds en blinds. Wij hebben technische tekeningen (CAD), specificaties van alle producten en foto's van eerder gerealiseerde projecten. Ervaar de toegevoegde waarde van JASNO in joúw project en neem contact met ons op.

JASNO verticale lamellen in een loft

JASNO projectmanagement in binnen- én buitenland!

Van het advies en ontwerp tot het totale projectmanagement inclusief de montage, het team van JASNO maakt het verschil. Met onze ervaren projectmanagers, orderafdeling en monteurs kunnen we ervoor zorgen dat jouw project voorzien kan worden van shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen. We kunnen op korte termijn al de opdracht in behandeling nemen en nemen je van begin tot eind de zorg uit handen. Zonder de kwaliteit en details uit het oog te verliezen.

 

Hotels en restaurants met JASNO raamdecoratie

Al veel hotels zijn je voorgegaan en hebben gekozen voor JASNO shutters, jaloezieën, folds of swings. Onze raambekleding zorgt voor een uitstekende verduisteringsgraad en privacy. De Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) heeft geconstateerd dat de shutters en blinds van JASNO qua lichtdichtheid binnen de basisnormering vallen voor hotels tot en met een 5-sterren classificatie.

Ook voor restaurants zijn shutters uitermate geschikt. Ze zijn sfeerverhogend en onderscheidend ten opzichte van de nog veelal toegepaste gordijnen. Ideaal om van jouw restaurant een unieke sfeervolle locatie te maken!

Dutch Design vouwgordijnen in kantoor restaurant
Shutters in Lloyd Hotel & Culturele Ambassade Amsterdam - fotografie Mirjam Bleeker

JASNO voor je huis of hotel in het buitenland

Met JASNO heb je een uitstekende partner gevonden bij het inrichten van een huis of hotel in het buitenland. Onze inmeetadviseurs en monteurs komen naar je toe en nemen je al het werk uit handen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om al in de bouwfase van een huis of hotel ons in te schakelen. We kunnen dan al direct shutters, blinds, folds en/of swings komen inmeten als de ramen in het project geplaatst zijn. En hoef je je maar op een ding te concentreren: genieten van je prachtige huis of hotel met JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen of verticale lamellen.

Jouw bedrijf met JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen

Wellnessinstituten, schoonheids- en kapsalons benadrukken met JASNO raambekleding een sfeer van weldaad en ontspanning. Dankzij hun uitstekende prestaties als het gaat om vochtbestendigheid, akoestiek en hygiëne hebben JASNO-producten een streepje voor. Ook zorginstellingen, tandartsen- en dokterspraktijken stellen hoge eisen aan hygiëne. JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen of verticale lamellen laten zich makkelijk en goed schoonhouden.

Kantoren krijgen met JASNO shuttersjaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen meer dan alleen een indrukwekkende uitstraling. Je krijgt zo ook voortreffelijke mogelijkheden om het licht te regelen. Ook musea passen JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen of verticale lamellen toe om de lichtinval exact te regelen en zo de kostbare collectie te beschermen. Ook is het mogelijk om shutters te plaatsen in winkels, ze zijn ideaal om een sfeervolle ruimte van je winkel te maken en mensen te verleiden langer in jouw winkel te blijven!

Shutters en jaloezieën in B&B Chocolat Maastricht - Fotografie Raf Ketelslagers via JASNO partner Merode Interieur & Decoratie
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.