Creëer sfeer in de woonkamer met raamdecoratie

De plek om te ontspannen na een lange werkdag, bij te kletsen met vrienden en vanaf de bank je favoriete films en series te kijken; de woonkamer heeft vele functies. Met JASNO raambekleding creëer je een sfeervolle omgeving en verander je de woonkamer in het visitekaartje van je woning. Dankzij hun bijzondere kwaliteiten vormt ieder JASNO product een element van luxe in je woonkamer.

Mix shutters of jaloezieën met gordijnen

Met JASNO shutters en jaloezieën creëer je niet alleen een fraaie blikvanger in de woonkamer. Combineer ook eens shutters of jaloezieën met gordijnen voor een stijlvol effect in je interieur. Naast de extra sfeer die gordijnen met zich meebrengen, geniet je ook optimaal van de functionaliteiten van dit product. Een prachtige aanvulling op je jaloezieën of shutters.

Speel met licht in de woonkamer

Met JASNO shutters en blinds creëer je een aangenaam, diffuus licht in de woonkamer. Speel met de kracht van het invallende zonlicht dankzij de verstelbare lamellen en geniet van de tv zonder hinderlijke schitteringen van de felle zon. Om privacy en lichtinval onder en boven afzonderlijk van elkaar te regelen kies je voor shutters met een tussenverbinding.

De woonkamer zo open als je wilt

Heb je openslaande tuindeuren of een schuifpui in je woonkamer? Dan kies je met JASNO shutters voor een optimale mix van praktisch en mooi. Dankzij de vloeiende railsystemen van JASNO schuif je de shutters moeiteloos opzij– en weer terug, zodat je zonder problemen gebruik kunt blijven maken van de doorgang.

Ook swings komen prachtig tot hun recht voor openslaande tuindeuren. Schuif de raamdecoratie naar de zijkant van je raampartij om gebruik te maken van de doorgang en het uitzicht te bewonderen.

Raamdecoratie als zonwering

Door je raambekleding op een warme zomerdag gesloten te houden, blijven de warme zonnestralen buiten en houd je de woonkamer lekker koel. In de winter kan het buiten erg guur en koud zijn. Ook dan levert het sluiten van je raambekleding voordelen op. Door de gesloten raamdecoratie kan de warmte minder goed naar buiten ontsnappen en beperk je de stookkosten. Compleet verduisterende raambekleding, zoals de black-out folds, maakt het voordeel nog groter.

Warmte en gezelligheid met folds

JASNO folds hebben een stoer en robuust uiterlijk en stel je samen door een combinatie te maken uit diverse kleuren geweven papier en houten latten. Door de natuurlijke materialen haal je met folds een warme sfeer in huis.

In tegenstelling tot de black-out folds, houd je met de semi-transparante en light filtering versie niet al het zonlicht tegen. Hiermee creëer je juist een prachtige lichtinval in je woonkamer. Het binnenvallende zonlicht is iedere dag weer anders en maakt je woonkamer levendig en sfeervol.

Decoreer je woonkamer met swings

Dat de swings een echte eyecatcher voor je woonkamer zijn is meerdere malen bewezen. Ze zijn namelijk bekroond met een iF Award en een GIO Award. Het bijzondere aan de JASNO swings is dat de lamellen om en om in een andere stand gezet kunnen worden met eenzelfde ketting. Hierdoor creëer je een uniek 3D effect én een prachtige lichtinval. Dit maakt de swings naast functioneel ook nog eens erg decoratief. Ideaal voor het creëren van sfeer in je woonkamer.

Al geschikte raamdecoratie voor je woonkamer, maar wil je de swings toch graag een plekje geven? Ze zijn ook prachtig als roomdivider.

Hoge en brede ramenserreserkers en doorgangen JASNO raamdecoratie maakt iedere raampartij in je woonkamer compleet.