Raamdecoratie voor de perfecte lichtinval op je werkplek

Het mooiste licht voor je werkkamer, kantoor of atelier komt van de zon. Laat het zonlicht in je voordeel werken met de raamdecoratie van JASNO. Gemaakt met oog voor het kleinste detail, om indrukwekkend en inspirerend te zijn!

Zet het zonlicht naar je hand met shutters

Je kunt de lamellen van de shutters traploos verstellen in iedere stand die je wilt. Je draait het licht zó, dat het niet in je gezicht of op je beeldscherm schijnt. Ideaal als je bij een felle zon achter je computer of laptop wilt werken. Shutters zijn daarom een goede oplossing voor raamdecoratie in de werkkamer.

Apart geregeld met de tussenverbinding

JASNO shutters met een tussenverbinding geven je nog meer vrijheid om te spelen met licht. Zet bijvoorbeeld de bovenste lamellen van de shutters dicht tegen schitteringen en de onderste lamellen open voor extra licht. Omdat we alle shutters op maat produceren, kunnen we iedere vorm maken die je wilt. Heb je een rond of hoekig raam waar je geen raad mee weet? JASNO shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen. Heb je een hoog raambreed raam of wil je een roomdivider in je werkkamer of kantoor? Ook dat is geen probleem met onze maatwerk shutters.

Een natuurlijke lichtinval met blinds

Met blinds bepaal je gemakkelijk de lichtinval in je werkkamer of kantoor, weer je felle zonnestralen en houd je nieuwsgierige blikken van concurrenten buiten. Onze houten jaloezieën hebben twee bedieningskoorden waarmee de lichtinval tussen de lamellen door te verstellen is. Trek het pakket op tot de gewenste hoogte of kantel de lamellen. Zo kun je overdag altijd werken in gezond en natuurlijk licht. Of wat dacht je van onze elektrische jaloezieën voor optimaal comfort vanaf je bureaustoel?

Ga je voor ladderband of ladderkoord? Kies je 50 of 63 mm lamellen? En welke kleur past er het beste bij je werkkamer? Jaloezieën van JASNO worden altijd op maat gemaakt. Wij adviseren je graag! Zo kies jij de jaloezie die jouw werkplek helemaal compleet maakt.

Folds zorgen voor een bijzondere lichtregulering

De vouwgordijnen van JASNO zijn gemaakt van geweven papier in combinatie met houten latten. Dit geeft de folds een stoere en duurzame uitstraling en maakt ze zeer geschikt voor de ramen in je werkkamer of kantoor. Houd rust in je werkkamer en stem de kleur van de houten latten af op de kleur van het geweven papier of creëer een uitdagend en inspirerend geheel met een combinatie van houten latten en geweven papier in een contrasterende kleur.

Kies uit 3 verschillende transparanties. Met de semi-transparante, lichtdoorlatende fold komt er een prachtige lichtinval door het geweven papier je werkkamer binnen. De light filtering variant geeft een subtiele lichtinval en laat minder licht door. Of creëer de mogelijkheid om de werkruimte te verduisteren met de black-out fold. Onze folds zijn bovendien ook elektrisch leverbaar, zo hoef je niet van je bureaustoel om de lichtinval in te stellen.

Swings maken van je werkkamer een echt kantoor

Verticale lamellen worden gezien als een typisch kantoor product en maken een werkruimte helemaal compleet. Bijzonder aan de JASNO swings is het unieke 3D effect. Dit maakt het product niet alleen functioneel, maar ook nog eens een echte eye-catcher op je werkplek. Breng met de bedieningsketting de lamellen om-en-om  in beweging, zet ze in de gewenste stand en creëer de perfecte lichtinval voor een productieve werkdag.

Swings zijn prachtig voor een raampartij, maar ook ideaal om te gebruiken als roomdivider. Handig om je even af te zonderen van je collega's en te genieten van privacy.