Quality time op zondag in de JASNO showroom

De zondag: een dag waarop niks moet. Niet voor niets dus dat velen zich op deze dag bezighouden met zaken die in en rondom het huis nog moeten gebeuren. Een nieuwe lamp uitzoeken, oriënteren op nieuwe raamdecoratie of tuinplanten scoren: de tuincentra en woonboulevards worden zondags druk bezocht. Helaas ontbreekt het echter vaak aan persoonlijke aandacht tijdens de zoektocht naar nieuwe meubels of woonaccessoires. Dat moet toch anders kunnen vinden wij bij JASNO. Daarom hebben we de JASNO sundates in het leven geroepen, een zondag waarbij je afspraak draait om quality time met onze verkoopadviseur. Uiteraard is er aan alles gedacht om er een echt verwenmoment van te maken.

JASNO sundates: een feestje op de zondag

Op vaste momenten in het jaar is onze zondag helemaal voor jou. Deze speciale zondagopenstellingen staan in het teken van deskundig advies over onze raambekleding en persoonlijke aandacht, onder het genot van een hapje en drankje in onze stijlvol aangeklede showroom. Je bent tijdens deze sundates van harte welkom tussen 11:00 uur en 16:00 uur. Maak je vooraf een afspraak dan zorgen wij ervoor dat er op het gewenste tijdstip een adviseur voor je klaarstaat. Kom je zonder afspraak langs? Geen probleem, ook dan helpen we je graag!

Persoonlijk en deskundig raamdecoratie advies

Na een warm welkom met een glaasje bubbels staat je persoonlijke 'date' al voor je klaar. Je neemt plaats in een van de adviesruimtes waar de JASNO adviseur naar je woonwensen luistert en eventueel de foto's en afmetingen van je raampartijen bestudeert.

Is je oog gevallen op onze shutters of houten jaloezieën? Of misschien heb je nog helemaal geen idee waar je naar op zoek bent en wil je je eerst oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Samen met je adviseur ga je op zoek naar de beste oplossing voor jouw ramen en bespreken jullie de mogelijkheden per product. In het JASNO fotoboek staan een hoop voorbeelden zodat je alvast de nodige inspiratie kunt opdoen voordat je aan de rondleiding door de showroom begint.

 

 

 

Maak kennis met onze helden: shutters en blinds

Nadat de gastvrouw is langs geweest met een schaal vol smakelijke hapjes is het tijd voor een rondleiding door de JASNO showroom. Tijdens deze rondleiding bekijk je de verschillende (montage)mogelijkheden met onze raamdecoratie in diverse kleuren en ervaar je zelf het bedieningsgemak van onze producten. Zo kun je bijvoorbeeld een draaikiepraam met shutters openzetten, shutters voor openslaande tuindeuren wegschuiven en onze elektrische blinds bedienen. Op de tweede verdieping van onze showroom kun je zelfs een shutter in een speciale raamvorm bewonderen. Houten jaloezieën met ladderkoord of extra breed ladderband? Ook die slaan we niet over tijdens de rondleiding.

Prijsindicatie en inmeetafspraak

Na de rondleiding neem je weer plaats in de adviesruimte, waar je op je gemak de kleurstalenkoffers van onze shutters en blinds kunt bekijken. De adviseur zet alle informatie nog even voor je op een rijtje, zodat je er zeker van bent dat je niks gemist hebt. Zijn de afmetingen van je ramen bekend? Dan brengt onze adviseur graag een vrijblijvende offerte voor je uit. Wil je ter plaatse graag een inmeetafspraak inplannen? Ook dat regelen we graag voor je. Een van onze monteurs komt dan bij je langs om de ramen in te meten en ter plekke de laatste zaken te bespreken.

Bedankt voor je bezoek

Na de rondleiding door onze showroom en het uitbrengen van een eventuele offerte is er de mogelijkheid om je favoriete kleurstalen uit te kiezen. Zo kun je thuis bekijken of de kleur raambekleding die je in gedachte hebt matcht bij de rest van het interieur. Ter afronding van de sundate met je persoonlijke adviseur ontvang je een JASNO goodiebag met o.a. onze brochures en een kleine verrassing. Je sluit je afspraak op je gemak af met een glaasje wijn en een hapje.